sobota 21. februára 2015

RECENZIA: Kallos - špirála

Ahojte . Pred nedávnom som naviazala spoluprácu  s kozmetickou značkou Kallos .
Od stránky som dostala viacero produktov , no začnem produktom , ktorý mám odskúšaný asi najviac krát . A to je špirála. Tak poďme na to:


Je to špirála , ktorá je určená pre objem . 
Štetinka na  nanášanie je naozaj dobrá (viď foto) . Naozaj sa mi s ňou dobre pracuje. A riasy mi urobí presne také aké chcem ja . 

Špirála je čiernej farby a má 12 ml. 

Cenovo je naozaj dostupná - Stojí len 2,50 čo je naozaj dobrá cena. Nájdete ju TU !

Špirála naozaj na očiach vydrží dlho , no po veľmi dlhej dobe sa mi už začne roztekať, ale nie stále . Takže myslím , že je to jedna z tých lepších špirál , ktoré som kedy vyskúšala. 

Takže ju určite môžem len a len odporučiť . 

Veď samé sa pozrite na aké mi robí riasy : 


Na prvej fotke mám oči ešte bez špirály / na druhej je jedna vrstva špirály / Na tretej fotke sú dve/tri vrstvy špirály. 

Myslím , že mi riasy naozaj zvýrazní . Čo Vy na to ? :-)  Skúšali ste už niekedy špirály od Kallos ?



Sisa :-)

7 komentárov:

  1. špirálu mám a tiež som s ňou spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku vůbec neznám, ale vypadá fajn. Jen si nejsem jistá, jestli by mi vyhovoval kartáček :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc se mi líbí, ale ještě by možná bylo dobré, kdyby je ještě trošku natočila :)) Skills of Art

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neber to v zlom, ale zdá sa mi že si blog "píšeš" len kvôli spoluprácam. Chápem že teraz to bude tak že závidím - ale aby sme si to objasnili.. nie nezávidím ti nič ale čo článok, to buď spolupráca, nejaká krátka recenzia alebo fotky. Podľa mňa o tomto podstata blogerstva nieje, ale budiš..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Tvoj názor beriem . Ale určite to nie je tak ,že blog píšem kvôli spoluprácam, to že ich mám neznamená , že preto aj blogujem , aj predtým sme mali blog, na ktorom nebola ani jedna spolupráca , takže taktom . A to že je tu buď nejaká krátka recenzia či sú tu fotky. Náš blog (áno , sme tu dve) nemá presné zameranie, preto tu píšeme o čom sa nám chce a dávame tu čo chceme . Len toľko , ale cením si , že si to napísala pod svojim menom , takže ďakujem za názor. :-)

      Odstrániť
  5. tak ja osobne túto značku poznám, mala som od nej dávnejšie farbu na vlasy :) z kozmetickými výrobkami som skúsenosť ešte nemala ale nedávno som si od nich kúpila zas farbu trochu výraznejšiu ryšavú ako mám doteraz a chystám sa na farbenie tak som zvedavá :) ale je fakt že majú naozaj prijateľné ceny čo je pre mňa veľké + čiže nabudúce vyskúšam viacej vecí od nich

    OdpovedaťOdstrániť