pondelok 19. januára 2015

Vlasy , ktoré túžia po láske.

Ahojte dievčatá. Máte aj Vy dni , keď sa Vám naozaj nič nedarí a najradšej by ste celý deň preležali pod perinou a vôbec nevyšli z postele ? Ja som dnes mala presne taký deň . No musela som sa vyhrabať do školy a písať písomky z tých najhorších predmetov . A presne tak aj dopadol tento deň . Všetko som do kašlala ešte viac ako sa dalo . Preto som trochu aj smutná , ale sú aj také dni. Snáď zajtrajší deň bude úplne iný .  Ale poďme na vec , ktorá je príjemnejšia a to dnešný článok . 
Dnešný článok bude o troj minútovom zázraku od Aussie . 



Túto masku testujem tuším už od októbra , pár krát som ho aj vynechala predsa som robila recenzie na iné masky . No tejto maske som sa znova začala venovať na plno a používať ju . Prvé čo ma strašne zaujalo je vôňa  po ktorej vonia dokonca aj obal sám . Je s výťažkom divokej austrálskej broskyne . Takže si už zrejme viete predstaviť tú vôňu. :-) 

Takže po nejakom čase používania sú moje vlasy trochu lepšie . Nevšimla som si nejakú veľkú zmenu , ale predsa sa ľahšie rozčesávajú , čo je pre mňa naozaj plus . Ako som už minule písala , vlasy sa mi naozaj veľmi zamotávajú  , preto som rada ak ich viem ľahšie rozčesať a táto maska mi v tom ozaj pomáha.  

Maska je tuhej konzistencie (Viď dolná fotka)  a stačí jednoducho naniesť a po troch minútach zmyť . Je to vážne jednoduché a šetrí to čas , keďže väčšinu masiek si musíte nechať na vlasoch min. 15 minút . 

 Ďalšia vec , ktorá ma dostala je dávkovanie . Je dosť divné , nie som zvyknutá na to ,že to nemá žiaden kryt alebo uzatváranie . Samozrejme to neberie na kvalite tejto masky. 

 Maska je viacerých druhov , každé vlasy majú svoju vlastnú  masku . Ja mám masku pre farbené vlasy, ktoré túžia po láske. 


Takže moje zhodnotenia : 
+ Pomáha vlasom .
+ Vlasy sa ľahko rozčesávajú .
+ Vôňa . 
+ Šetrí čas.

- Dávkovanie. 
- Cena . 



Nezabúdajte , že stále bežia obe Giveaway TU a TU . 




Sisa :)




8 komentárov:

  1. Vypada zajimave, planuji od Aussie konecne neco zkusit, mozna prave nejakou masku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tydle dny mívám čím dál častěji, obzvlášť v takovém počasí:(

    vik-ladyla.blogspot.cz I instagram I facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Měla jsem to v menším balení 75 ml a to velké balení bych si nekoupila, protože mi za tu cenu přijde stejný jako levnější balzámy :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Aussie by som chcela niečo vyskúšať,možno nejaký šampón alebo masku.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To dávkování mě štvalo nejvíc, nedalo ses tím cestovat :D ta vůně je zpočátku velmi pěkná, taková žvýkačková ale po nějaké době mi přestala vonět :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento přípravek vypadá dobře, slyšela jsem na něj chválu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ausie mám ráda,ale nemohu ho používat často, hodně mi vysušuje pokožku!

    OdpovedaťOdstrániť