utorok 27. januára 2015

Mať sa rád je základ.

Ahojte. Poznáte tie dni , keď Vám niečo na sebe vadí ? A potom príde niečo , čo Vás donúti zmeniť názor ? Napríklad ja som bola nervózna z toho , že moje ruky boli naozaj veľmi suché a hlavne teraz v zime, musela som si ich stále natierať, no ale to nie vždy pomohlo . Ale tomu je koniec vďaka tomuto produktu , ktorý som mala možnosť testovať vďaka úžasnej stránke Nuspring.cz.

O aký produkt sa jedná ? Poďme do článku a dozviete sa . 


Tento článok sa už ako aj tušíte bude venovať hydratačnému krému od Nuspring. :)

Oficiálny popis stránky je ? 
" Bohatý hydratačný krém zvláčňuje a vyživuje pokožku rúk. Chráni ruky pred nepríjemnými prejavmi počasia, zanecháva ich hydratované a jemné. Krém na ruky obsahuje prírodné aktívne zložky Vitamin mineral complex - komplex vitamínov (A, B, E, F), rastlinných výťažkov a minerálov z mŕtveho mora zabezpečujúcich rovnomernú hydratáciu pokožky. "


Môj názor na tento produkt : 

Začnem tým , že tento krém má naozaj príjemnú vôňu , ktorá rozvonia hneď celé okolie. Budem pokračovať tým , že krém sa veľmi ľahko rozotiera a veľmi rýchlo sa vstrebáva , za čo som fakt vďačná , pretože nie som ten typ človeka, ktorý má rád  dlho po natretí mastné ruky. Ďalšia úžasná vec na tomto kréme je , že stačí malé množstvo a ruky sú jemné a príjemné na dotyk. 

Krém je hustej bielej konzistencie (Ako môžete vidieť na fotke nižšie)  ako skoro každý krém , no tento krém je naozaj zatiaľ najlepší z tých , ktorý som kedy vyskúšala . Takže môžem len vrelo odporúčať. 

A čo sa mi najviac páči na produkte a vlastne na produktoch tejto stránky , že produkty nie sú testované na zvieratách  ! :-) 


Takže zhrnutie : 
+  Vôňa
+ hydratácia
+ ľahkosť roztierania
+  vstrebávanie. 

- žiadne som zatiaľ nenašla. 

Takže tento produkt môžem len naozaj odporučiť . :-)

Stránke naozaj veľmi pekne ďakujem. 


Sisa :-)

6 komentárov:

  1. super recenzia :)) Nuspring odporúčam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezka recenze :) Krem vypada zajimave, uz je jich tolik jake bych rada vyzkousela, no nejdrive musim dopotrebovat zasoby doma...a zrovna me takova mazadla vzdycky vydrzi dlouho :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ho taky a hrozně se mi líbí, jak je hutný a krásně hydratuje :) Teď na zimu fakt perfektní
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak o téhle značce jsem ještě neslyšela, ale ten krém vypadá hezky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To vypadá super, na moji nezkrotnou slámu to bude hotový zázrak :D

    OdpovedaťOdstrániť