pondelok 5. januára 2015

BIO - CENTER

Ahojte baby, dnes tu mám pre Vás spoluprácu so stránkou BIO-CENTER.sk , ktorá mi poskytla vlastne tri produkty na zrecenzovanie. Nebudem Vám tu veľa o tom písať , poďme radšej na produkty.


Poslali mi aj letáčiky / katalógy o produktoch. 

Táto vzorka je spevňujúce mlieko .

Hlavný popis na stránke : 

Základom telového mlieka je proaktívna mikroemulzia, ktorá dokonale preniká do pokožky a udržuje v nej zdravé pH a tým prirodzenú mikroflóru. Vďaka unikátnej receptúre sa doslova naviaže do štruktúry pokožky, vyživí ju a posilní jej imunitný systém. Špeciálne prírodné extrakty tvoria ochranný štít proti starnutiu pleti a chránia DNA kožných buniek pred oxidáciou a poškodením UV žiarením. Naviac podporujú proces obnovy buniek a prispievajú k udržaniu zdravého a mladistvého vzhľadu pokožky. Zásluhu má na tom aj olej z pšeničných klíčkov s vysokým obsahom vitamínov skupiny E - prirodzených antioxidantov. Spevňujúci účinok na väzivové tkanivo zaisťuje účinné množstvo prasličky roľnej, bohatej na organicky viazaný kremík, zatiaľ čo jojobový olej pokožku vyživuje. Súčasťou arómy telového mlieka je lipová kvetová voda s upokojujúcimi a antialergickými účinkami. Dotykom s teplou pokožkou sa vôňa rozvinie a mení. Zatiaľ čo sú vaše nohy ukotvené santalom a vanilkou, vaše ramená voňajú po ovocí.

 Nájdete ho  : TU !


Tento celý produkt je prírodný deodorant z výťažkami šalvii. 

Oficiálny popis : 

Osviežujúca vôňa šalvie a citrusov povznáša, rozveseľuje, dodáva radosť a potešenie. Obsiahnutý šalviový olej zosilňuje deodoračný účinok a je vhodný pri nadmernom potení.

Môj názor na produkt : 
Má naozaj príjemnú vôňu a celkom dlho aj vydrží a vonia dlhšiu dobu . Čo je fakt pozitívum , pretože nie každý deodorant, ktorý aj vonia aj vydrží a tento je k tomu ešte aj prírodný , takže má strašne veľa pozitív . 

Zloženie produktu :
Aqua, Ricinus Communis Seed Oil, Zea Mays Starch, Triethyl Citrate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Zinc Ricinoleate, Glyceryl Caprilate, Sodium Lauroyl Lactylate, Polyglyceryl-5 Oleate, Xantan Gum, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Lactid Acid, Salvia Officinalis Oil, Citrus Grandis Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Medica Limonum Peel Oil, Zinc Lactate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene*, Linalool*. *- z prírodných éterických olejov.


Má 50 ml. Je balený v sklenej fľaštičke. 

Nájdete ho : TU!



Ďaľší produkt je Biofáza . 
Sérum je vhodné pre citlivú pleť. Používa sa pri svrbení, pálení pokožky, spálení od slnka či tepelných zdrojov a tiež na svalové spazmy a upokojenie pokožky s rozšírenými cievkami. Prispieva k uvoľneniu mimických svalov a taktiež má ochrannú funkciu a napomáha psychickému uvoľneniu. Hlavnou bioaktívnou látkou je bisabolol s výraznými upokojujúcimi účinkami.

Tento produkt som bohužial neskúšala, pretože som nemala žiadne také problémy na ktoré by som ho musela vyskúšať, ale verím , že je účinny a raz ho určite využijem. 

Nájdete ho :  TU!


A poslední produkt je Bio kvetová voda , ktorú som bohužial tiež nevyskúšala . 

Jej oficiálny popis : 
Táto najznámejšia kvetinová voda sa používa na upokojenie, schladenie a regeneráciu podráždenej alebo poškodenej pokožky. Využíva sa na liečbu ekzémov, osviežuje a chladí pri prehriatí, pomáha pri popáleninách od slnka či vetru. Obklady z levanduľovej vody pomáhajú znižovať horúčku, pôsobia proti bolestiam hlavy a migrénam. Osvieženie sprejom znižuje stres a návaly tepla. Je vhodná ako tonikum pre všetky typy pleti a ako účinná dezinfekčná a hojivá voda po holení či depilácii. Využíva sa na oplachovanie pri infekciách ženských orgánov. Hodí sa na ošetrenie pokožky dojčiat, na jemnú dezinfekciu drobných poranení či na inhaláciu pri infekciách dýchacích ciest. Pridáva sa do kúpeľa a v zmesi s rumančekovým hydrolátom pomáha pri nespavosti. Uľavuje pri tehotenskej nevoľnosti, bolestiach a kŕčoch, je účinná na hojivé obklady hrádze bezprostredne po pôrode, používa sa ako osviežujúci sprej počas prvej pôrodnej doby.



Stránke veľmi pekne ďakujem za poskytnutie týchto výrobkov . 

5 komentárov:

  1. Krásné produkty, to, že jsou bio mne opravdu zaujalo :) škoda, že aplikace deodorantu není jiná. :(
    PinkPomegranate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímavé produkty ti firma poskytla, zaujali mě :)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Levandule, moje oblibena. Moc krasne produkty ti firma poskytla.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. deodorant odporúčam, fakt najlepší, aký som kedy mala. :)) Poskytli ti vážne super veci, ktoré si parádne zrecenzovala :)

    www.madein-slovakia.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť