streda 7. marca 2018

Recenzia / Sprchová pena

Ahojte. ♥

Vítam Vás u nového postu, kde Vám predstavím jeden produkt ktorý ma skutočne zaujal a to sprchový gél alebo skôr sprchová pena ? 


 Na tento produkt som minule narazila v jednom obchodíku a hneď ma zaujal jeho obalom, ktorý mi pripomínal taktiež sprchovú penu značky Rituals - s touto značkou, ale žiaľ skúsenosti nemám, takže tento produkt značky Zen Zation nemám s čím porovnať. No určite Vám môžem povedať moje dojmy z tohoto produktu a pre mňa úplne neznámej značky. :)

Ako som písala zaujal ma už obal krásnej červenej farby s rôznymi vzormi a s názvom "RELAX" a kto nepotrebuje v tomto období skutočne relax ? Ďalšie, čo ma zaujalo bola jeho cena stál niečo do 2 €, čo nie je veľa a obsahuje 200 ml. No bála som sa toho akej konzistencie tejto produkt bude a či skutočne vytvorí penu, neočakávala som nič veľké no produkt som určite chcela vyskúšať. 

Pri prvom použití ma hneď zaujala zaujímavá vôňa, ktorú ale neviem bližšie popísať. Pri dávkovaní peny stačí iba skutočne málo a kľudne pokryje celé telo, ktoré krásne prevonia a hydratuje. Pena sa ľahko zmýva. Čo sa týka samotnej konzistencie tak najprv je to takmer tekutina, no vzápätí sa zmení na krásnu hustú penu z čoho som bola skutočne prekvapená. 


Ospravedlňujem sa, že v článku nie je fotka samotnej peny ale nepodarila sa mi. No sľubujem, že fotku čo najskôr doplním !



Taktiež radi skúšate neznáme značky a neznáme produkty ? :)

4 komentáre:

  1. Já neznámé značky moc nezkouším, ale zrovna tahle nevypadá vůbec zle:). Sprchovou pěnu jsem nikdy nezkoušela, každopádně jsem celkově takový blázen do všech možných pěn, takže by to asi bylo něco pro mě:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S touto značkou tiež nemám skúsenosti a taktiež ani so sprchovou penou, skôr používam tie šampóny 🙂. Ale určite ak sa stým stretnem tak to vyskúšam 😊
    https://lifeforjul.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pena sa mi páči, tiež rada skúšam niečo nové a neznáme. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěna vypadá super, má moc hezké balení :) Já moc neznámé značky nezkouším, ale ráda čtu na ně recenze :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť