piatok 8. septembra 2017

Photo diary / Taliansko - Lignano

Ahojte ♥.

Pri príprave tohoto článku ma zachvátil tak trochu smútok, pretože po návrate domov mám pocit že som sa vrátila do iného ročného obdobia aj napriek tomu, že podľa dátumu je stále leto (aj keď pre školákov už asi nie.), no mám pocit že je skôr už chladná jeseň aj keď ju mám naozaj rada, tak by som prijala ešte trochu tepla. Ale vráťme sa späť ku článku, dovolenkové články som rozdelila na viacej krát keďže sa mi podarilo nafotiť aj nejaké malé outfitové články, na blogu Vám ukážem aj veci ktoré som si kúpila a dokonca sme navštívili aj ZOO. :)

V dnešnom článku nájdete zhrnutie fotiek z celej našej dovolenky. :) 

Tak teda poďme na to. :)


Dovolenku sme strávili na krásnom mieste, kde som bola už pred štyrmi rokmi a to v Lignane. 
Lignano je krásne mestečko v Taliansku, kde chodí skutočne veľa Slovákov a Čechov (presvedčili ma o tom večerné prechádzky v centre mesta či dokonca leňošenie na pláži). Dovolenku v Taliansku sme zvolili tentokrát najmä pre to, že sme mali skutočne málo času a naša dovolenku mohla trvať maximálne 8 dní a autom to máme 9 hodín cesty. Tento rok sme sa na dovolenku vybrali s frajerom, mojim bratom a jeho frajerkou. 

Bývali sme v hoteli s názvom Selene, je to dvojhviezdičkový hotel (na čom vôbec nezáleží). V cene pobytu sme mali polpenziu, čiže raňajky a večere. Raňajky boli švédske stoly, takže sme mali obrovský výber. Večere sme mali troj chodové - predjedlo, hlavné jedlo a dezert (každý večer sme si vyberali z ponuky, kde boli na výber min. 3 jedlá, dezert sa dal vyberať z 2). Jedlo bolo výborne ! Ďalším plusom hotela bola blízkosť pláže, čo bolo cca 20 metrov od hotela ( iba cez cestu). Čo sa týka čistoty, tak izbu nám chodili upratovať každý deň, vymieňali nám čisté uteráky a každý druhý deň aj čisté posteľné prádlo. Jediné mínus hotela je izba bez balkóna, ktorý mi skutočne chýbal. :)

Inak sme si dovolenku užili naplno a určite sa do Talianska chcem niekedy vrátiť. :)























3 komentáre:

  1. Muselo tam byť krásne :) Super fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V Lignanu jsem byla před dvěma roky, je to tam super :)
    Fotky jsou krásné, je vidět, že jste si to užili :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť