pondelok 5. decembra 2016

U - BOX / November

Ahojte. :) Po dlhom čase znovu píšem, tento týždeň mám celý týždeň dovolenku, takže si to užívam.  Ako sa máte Vy ? :) 

Počuli ste už krabičke krásy od U - boxu ? Ja som o tom minulý mesiac počula prvýkrát a neváhala som a objednala som si hneď tento box, bez toho aby som si pozrela nejaké recenzie alebo niečo. To som urobila až potom ako bol box objednaný, poviem, že recenzie neboli veľmi kladné, aspoň väčšina tých ktoré som si prečítala a tak som sa bála, čo mi príde. 

Prvé čo bolo skvelé bolo, že box mi došiel do troch dní od objednania, čo je celkom fajn doba. Bola som už nedočkavá kedy nakuknem do tohoto boxu. Na prvej fotke samozrejme môžete vidieť krabičku. :) 

Na druhej fotke môžete vidieť prvý pohľad do tohoto boxu ;) 


Ako prvé v balíčku boli hubky na nanášanie make-upu, ja osobne to veľmi nevyužijem, keďže make-up použíam veľmi málo. Ďalšia vec je vec, ktorú ale naozaj využijem a to je pinzeta, takže dúfam, že bude dobrá ! :) 

Ďalšia zo skvelých vecí je pilník na päty v tvare rybky, ktorý sa stále zíde na odstránenie hrubších časti kože na nohách. ;) 
Veci, ktoré u mňa nenájdu až také využite sú pilník na nechty a sponky do vlasov, takže sú to veci, ktoré nájdete v plánovanej giveaway ! :)

Lak na nechty taktiež nájdete v giveaway, keďže nechty si veľmi nelakujem, takže mi to bude zbytočne stáť a taktom poteším niekoho z Vás. :) 
Ďalšia vec je korektor, ktorý som si už dlhšie plánovala kúpiť a skúsiť ho používať, priznávam, že doteraz som veľmi takéto veci nepoužívala aj keď som ich mala. Takže uvidíme ako sa mi zapáči. :) 
prvá očná linka je s aplikátorom ako majú fixkové linky, no je tekutá, takže uvidíme ako sa mi s ňou bude narábať. :) 
Vec, ktorá ma naozaj veľmi, ale veľmi potešila je očná linka značky MAC. :)


Posledné dve veci boli značky Kalos a to šampón na vlasy a sprchový gél, Obe majú príjemnú vôňu. :) 


V boxe bolo 11 skvelých produktov, ktoré myslím, že nájdu svoje využitie či už u mňa alebo aj u niekoho iné. Box stojí 11,99 € + samozrejme poštovné. Box hodnotím veľmi pozitívne a už teraz viem, že si určite objednávam aj decembrový U - BOX. Objednať si ho viete cez ich facebookovú stránku, ktorú nájdete TU ! :) 



Čo hovoríte na tento box ? :) 

Sisa :) 

1 komentár: